Kokebøker, Mat, Drikke
Viser 97–112 av 283 resultater
-
Askevold, Ingerid (red): GYLDENDALS STORE KOKEBOK
kr 150En klassisk kokebok.
-
Ainsworth, Jim: HVITVIN FRA A TIL Å
kr 100Fin bok om hvitvin.
-
Ainsworth, Jim: RØDVIN FRA A TIL Å
kr 100Fin bok om rødvin.
-
MODERNE BAKING – Freias håndbok i baking med bakepulver (1950)
kr 200En klassisk bakebok fra Freia.
-
Dominè, Andrè: VIN
kr 250En meget stor flott bok om vin.
-
Heilmann, Sara / Døscher, Klaus: RESTEKJÆRLIGHET – Den store restematkokeboka
kr 200Fin kokebok for restemat.
-
Brimi, Arne: DEN OPPRINNELIGE SMAKEN
kr 200Fin kokebok av Arne Brimi.
-
Kvig, Jørn Idar Almås: ØLBOKA – En guide til øl i Skandinavia
kr 250Fin stor bok om øl i Skandinavia.
-
Alle Kvinners KAKER 1957-58
kr 100Fint gammelt hefte med kakeoppskrifter.
-
Rørdam, John m.fl.: SCHAKENDAS BAKESKOLE – Rekrutter fra bakeriet i Lom
kr 200Som det står i boken: En bakeskole for barn i alle aldre!
-
Deacon, Carol: FESTKAKER FOR BARN
kr 150Fin bok med oppskrifter og ideer til festkaker til barneselskapet.
-
Askevold, Ingerid (red): GYLDENDALS STORE KOKEBOK
kr 250En stor klassisk kokebok.
-
Wyssenbach, Willy (red): NORSK LAKS PÅ ALLE BORD – Internasjonale oppskrifter
kr 150Fin bok med oppskrifter på lakseretter i mange varianter.
-
Hale, Sophie: DEN STORE HVITLØK KOKEBOKEN
kr 150Fin kokebok med hvitløk i sentrum.
-
Den store boken om JULEMAT & JULEPYNT
kr 200Fin bok om julemat og julepynt. Gode matoppskrifter og kreative hobby-ideer.
-
Sætre, Simen: DEN LILLE STYGGE SJOKOLADEBOKA (Det var noen hemmeligheter Willy Wonka aldri fortalte)
kr 150Interessant bok om sjokoladeindustrien og alt det vi aldri hører noe om.