Kokebok
- Du kan ikke legge til "Bø, Steinar: TAKK FOR MATEN - En kulturhistorisk vandring i bordets gleder - Hjelp til bedre og mer spennede takk-for-maten taler" i handlekurven fordi produktet er utsolgt.
Viser 1–16 av 186 resultater
-
Boxer, Arabella: URTER – 170 fristende oppskrifter med friske urter
kr 250Fin bok med oppskrifter på bruk av friske urter.
-
Swahn, Jan-Öjvind: KRYDDER – Historien om kryddernes opprinnelse, bruk og egenskaper
kr 200Fin bok om krydder og bruken av dem.
-
Helgesen, Tom V. / Andersen, Per: EN SMAK AV ØSTFOLD – 80 retter fra 18 kommuner
kr 250Fin kokebok med oppskrifter på 80 retter fra 18 kommuner i Østfold.
-
Erken, Henriette Schønberg: KOGEBOK II (1904)
kr 350En kokebok av Henriette Schønberg Erken. Denne utkom 10 år før hennes store klassiker av en kokebok.
-
Ousland, Børge: SKRUBBSULTEN – Mat fra naturens eget kjøkken (Signert)
kr 350 -
Larsen, Byråchef Dina / Rabbe, Husmorskolebestyrerinne Dorthea: OPBEVARING OG KONSERVERING AV MATVARER (1938)
kr 150Interessant gammelt hefte om oppbevaring av matvarer. (1938)
-
Paulsen, Knut Vidar: HVALFANGERMAT OG MAT AV HVAL
kr 200Fin liten bok med oppskrifter på mat brukt på hvalfangst og mat der hval er en av ingrediensene.
-
Paulsen, Knut Vidar: HVALFANGERMAT OG MAT AV HVAL (Signert)
kr 250Fin liten bok med oppskrifter på mat brukt på hvalfangst og mat der hval er en av ingrediensene. Hilsen fra forfatteren på tittelblad.
-
Osa, Harald: I SCHØNBERG ERKENS KJØKKEN
kr 300Boken er både en oppskriftsbok og en bok om kulturhistorie. Henriette Schønberg Erken er viden berømt for sin kokebok som utkom i 1845.
-
Hagen, Helge: PØLSER OG ØL – Metoder-Oppskrifter-Kulturhistorie
kr 200Boken er en veiviser til hjemmelaging av pølser og ølbrygging.
-
Grahl-Nielsen, Thora: SYLTETID OG SUKKERKORT (1940)
kr 250Morsom gammel bok om sylting i rasjoneringstider under krigen. Boken er utgitt i 1940.
-
Lillienbourg, Carla / Jøek, Gerda: DEN UNGE FRUES KONSERVERINGSBOG (1944) Dansk
kr 200Fin gammel bok om konservering av frukt, bær og grønnsaker. Tekst på dansk.
-
Lindberg, Marie: VEGETARISK KOGEBOG – 2. utgave 1918 dansk
kr 250En tidlig vegetarisk kokebok utgittførste gang i 1910. Dette er 2. utgave 1918 i dansk språkdrakt.
-
Lindberg, Marie: VEGETARISK KOGEBOG – 1. utgave 1910
kr 400En tidlig vegetarisk kokebok utgitt i 1910. Utgitt av Den Norske Bogmission.
-
Ambjørnrud, Olga m.fl. (red): NORSK MAT
kr 200En klassisk kokebok med norsk mat. Boken ble utgitt første gang i 1965
-
Christensen, Dorotea / Helgesen, Helga: FOLKESKOLENS KOKEBOK 1914
kr 250En klassisk liten kokebok for Folkeskolen. 5. opplag 1914.