Kokebok
Viser 17–32 av 183 resultater
-
ALLE KVINNER BAKER 1953-54
kr 150Fint blad med kakeoppskrifter, utgitt av ukebladet Alle Kvinner i 1953. Veldig pent blad.
-
Schønberg-Erken, Henriette: STOR KOKEBOK FOR STØRRE OG MINDRE HUSHOLDNINGER – 1. utgave 1914
kr 3900En av norges mest berømte kokebøker. Her i 1. utgave 1914. Uvanlig å finne.
-
Årstrand, Sandra: MEDELTIDA MAT -på modern svenska (Middelaldermat)
kr 250Fin bok med matoppskrifter fra middelalderen. Tekst på svensk.
-
Risner jr, Per Asbjørn / Witt, Therese: COGNAC – Historien, Guiden og de norske cognaceventyrerne
kr 250Fin nyttig bok om Cognac.
-
SMÅRETTER – Morsom, god og lettlaget mat (CAP-bøkene)
kr 150En klassisk kokebok fra CAP-serien, som utkom på 50-tallet.
-
Ambjørnrud, Olga m.fl. (red): NORSK MAT
kr 200En klassisk kokebok med norsk mat.
-
Hov, Dagfinn / Pedersen, Viggo: DEN EROTISKE KOKEBOKEN
kr 150Fin kokebok med erotisk tilsnitt. Mange spennende oppskrifter.
-
Strømstad, Aase: NORSK JULEMAT – Tradisjoner og oppskrifter
kr 250Fin bok med oppskrifter på norsk tradisjonrik julemat. Også litt om historien rundt maten.
-
DAMMS STORE BAKEBOK
kr 250Fin bakebok med mange oppskrifter på kaker, brød og mye mer. Et kapittel med glutenfrie oppskrifter.
-
Ulltveit, Gudrun: VILLE BÆR – Alle spiselige ville bær i Norge. Mer enn 200 oppskrifter – Levende norske tradisjoner
kr 200Fin bok om bær og bruken av dem.
-
Kringelbach, George (red): FORFATTERNE GÅR TIL BORDS
kr 150Fin bok med oppskrifter fra forfattere gjennom tidene.
-
Erken, Henriette Schønberg: STOR KOKEBOK FOR STØRRE OG MINDRE HUSHOLDNINGER (1949)
kr 700En klassisk norsk kokebok. Her i et fast og fint eksemplar.
-
Johansen, Hege: STREIFTOG I PROVENCE – Matveien til et paradis
kr 200Fin bok om mat i Provence. Mange oppskrifter.
-
Hovig, Ingrid Espelid: GYLDENDALS KOKEBOK – Alt du trenger å vite for å lage god mat, bake gode kaker og godt brød
kr 150Fin kokebok for god mat og gode kaker.
-
Erken, Henriette Schønberg: LITEN KOKEBOK (1943)
kr 250En klassisk kokebok.