Kokebøker, Mat, Drikke
- Du kan ikke legge til "Macè, Nicole: GUDENES KOKKE - Om kvinner, myter og mat - Et kulturhistorisk essay med praktiske øvelser" i handlekurven fordi produktet er utsolgt.
Viser 1–16 av 280 resultater
-
Erken, Henriette Schønberg: KOGEBOK II (1904)
kr 350En kokebok av Henriette Schønberg Erken. Denne utkom 10 år før hennes store klassiker av en kokebok.
-
Ousland, Børge: SKRUBBSULTEN – Mat fra naturens eget kjøkken (Signert)
kr 350 -
Larsen, Byråchef Dina / Rabbe, Husmorskolebestyrerinne Dorthea: OPBEVARING OG KONSERVERING AV MATVARER (1938)
kr 150Interessant gammelt hefte om oppbevaring av matvarer. (1938)
-
Frk, Thorsdal: KAKEPYNT – Fylling av kaker, ideer til bordpynt samt utskjering i grønnsaker (30-tallet?)
kr 200En spennende og gammel hefte om kakepynting. Trolig fra 30-tallet.
-
Eliassen, Sven G.: «LAD ØLLET SPRUDLE»
kr 100Morsom liten bok om ølbryggingens historie i Norge.
-
Jepsen, Hans Lyngby: BRÆNDEVIN BJESK OG BITTER (Dansk)
kr 150Fin bok om smakstilsetninger man kan bruke i brennevin.
-
Paulsen, Knut Vidar: HVALFANGERMAT OG MAT AV HVAL
kr 200Fin liten bok med oppskrifter på mat brukt på hvalfangst og mat der hval er en av ingrediensene.
-
Paulsen, Knut Vidar: HVALFANGERMAT OG MAT AV HVAL (Signert)
kr 250Fin liten bok med oppskrifter på mat brukt på hvalfangst og mat der hval er en av ingrediensene. Hilsen fra forfatteren på tittelblad.
-
Else «Sprossa» Rønnevig: BAKEROVNEN – Verne-bygge-bruke
kr 450Flott bok om bakerovnen. Hvordan verne den som allerede er der? Hvordan bygge ny? Hvordan bruke bakerovnen?
-
Johnson, Hugh: THE POP-UP WINE BOOK (Pop-up-bok om vin)
kr 250Morsom bok om vin laget som pop-up bok. Fin gave til en vinelsker.
-
Osa, Harald: I SCHØNBERG ERKENS KJØKKEN
kr 300Boken er både en oppskriftsbok og en bok om kulturhistorie. Henriette Schønberg Erken er viden berømt for sin kokebok som utkom i 1845.
-
Hagen, Helge: PØLSER OG ØL – Metoder-Oppskrifter-Kulturhistorie
kr 200Boken er en veiviser til hjemmelaging av pølser og ølbrygging.
-
Thoresen, Odd Egil / Lie, Espen Schøning: KRYDDERDRAM – naturlig nytelse
kr 250Fin bok om å lage krydderdrammer selv.
-
Grahl-Nielsen, Thora: SYLTETID OG SUKKERKORT (1940)
kr 250Morsom gammel bok om sylting i rasjoneringstider under krigen. Boken er utgitt i 1940.
-
Lillienbourg, Carla / Jøek, Gerda: DEN UNGE FRUES KONSERVERINGSBOG (1944) Dansk
kr 200Fin gammel bok om konservering av frukt, bær og grønnsaker. Tekst på dansk.
-
Nidar: PREMIE-KAKER – 55 premierte bakeoppskrifter
kr 200Fin liten bakebok med 55 premierte oppskrifter fra en oppskriftskonkurranse arrangert av Nidar i 1946.