Kokebøker, Mat, Drikke
Viser 209–224 av 283 resultater
-
MÅLTIDSAKADEMIENS ÅRBOK 2002 – Kommunikativa måltider del 3
kr 100En stor fin bok om måltider. Oppskrifter.
-
Thiis, Minna: FISK KJØTT OG GRØNNSAKER
kr 150En klassisk norsk kokebok.
-
McVicar: Jekka: TIL Å SPISE OPP – Blomster og planter i mat og drikke – slik dyrker og bruker du dem
kr 200Fin bok med oppskrifter der blomster og planter brukes.
-
Kringelbach, George (red): FORFATTERNE GÅR TIL BORDS
kr 100Spennende kokebok med oppskrifter og historier om forfatternes forhold til bordets gleder. Mange forfattere fra alle tider over hele verden.
-
Hansen, Finn Edvin / Pedersen, Kåre Vidar: DET SMAKER AV VILT – Hjortevilt, Bever, Hare
kr 150Fin kokebok for vilt.
-
Norsk mat fra landsdel til landsdel OMRÅDET RUNDT OSLOFJORDEN
kr 100Fin kokebok med oppskrifter fra områdene rundt Oslofjorden.
-
Rousies, Jean-Bastien: WHISKY – LIVETS VANN
kr 150Fin bok om Whisky.
-
PERFEKTE SMOOTHIES – En samling med mer enn 100 grunnleggende oppskrifter
kr 100Fin bok for å lage smoothies.
-
Kjøkkenklassikere: SJOKOLADE – Sjokoladeoppskriftene du bare må ha
kr 250Fin bok om sjokolade.
-
Johansson, Magnus: KONDITORENS BESTE SJOKOLADEOPPSKRIFTER – Kaker, konfekt og desserter
kr 250Fin bok med sjokoladeoppskrifter.
-
Teknologisk forlag: DEN STORE KAKEBOKEN
kr 150Fin kakebok med mange oppskrifter og tips.
-
Hoel, Merete Lie: BORD TIL GLEDE – TIL BORDS MED FERDINAND FINNE
kr 150Fin bok med kunstneren Ferdinand Finne i sentrum.
-
KRISTINAS KOKEBOK – Vegetariske retter til hverdag og fest
kr 70Fin vegetarkokebok.
-
Boxer, Arabelle: KRYDDER – En komplett krydderguide med over 150 fristende oppskrifter
kr 250Flott stor bok om krydder.
-
Vold, Elin Kragset / Mikkelsen, Trine: GODT DRIKKE
kr 150Fin bok med ppskrifter på ulike typer drikke fra Vestfold.