Kokebok
Viser 161–176 av 186 resultater
-
Hærland, anne Kat / Hellstrøm, Eyvind: INN MED SØLVSKJE – Bagatellmat gjort forståelig
kr 250Flott kokebok med gode oppskrifter.
-
Rasimus, Liisa: UNDER THE MIDNIGHTSUN – Liisa cooks and tells
kr 100Fin bok med oppskrifter og tekster om livet under Midnattssolen. Tekst på engelsk. Text in english.
-
Müller, Fredrik L.: VINLEGGING FOR HVERMANN (1945)
kr 150Fin gammel bok om vinlegging. Skyggen til venstre på bildet er fingre!
-
Lundberg, Helene S.: SØTE FRISTELSER, BLOMSTER OG SERVIETTER
kr 150Fin bok med oppskrifter og ideer.
-
Teknologisk forlag: DEN STORE KAKEBOKEN
kr 200Fin bok om kakebaking til de fleste anledninger.
-
Ludl, Edgar: KULINARISKE ERINDRINGER
kr 150Fin kokebok.
-
BAKING – En hyllest til hjemmebakstens enkle gleder
kr 100Fine bakeoppskrifter.
-
Schuster, Michael: GLEDENS DRUER – Om viner og vinprøving for deg som vil bli kjenner
kr 100Fin bok om å lære vin å kjenne.
-
Egeland / Eggen m.fl: MELLOM HIMMEL OG HAV ER DET MYE GODT ( Kokebok)
kr 80Fin kokebok for amatører og proffesjonelle.
-
Kielland, Ruth Marcussen (red): DESSERTGLEDER
kr 150Fin bok om desserter.
-
Fægri, Knut: KRYDDER – På kjøkkenet og i verdenshistorien
kr 100Fin bok om krydder.
-
Swahn, Ja-Öjvind: KRYDDER – Historien om kryddernes opprinnelse, bruk og egenskaper
kr 100 -
DEILIGE DESSERTER AV ALLE SLAG – Iskrem, mousse, fromasj, suffle, marengs, sorbet, dessertkaker og pai
kr 80Fin bok om desserter. Oppskrifter.
-
FRISTENDE DESSERTER – En samling med mer enn 100 grunnleggende oppskrifter
kr 70Fin liten dessertbok.
-
Hovig, ingrid Espelid: DEN BLÅRUTETE KOKEBOKEN
kr 120En klassisk kokebok.
-
Kringelbach, George: FORFATTERNE GÅR TIL BORDS
kr 100Fin bok med oppskrifter fra en mengde forfattere fra hele verden, gjennom 1000 år.