Kokebok
Viser 33–48 av 183 resultater
-
Hanssen, Bjarne Håkon: MAT PÅ NORSK for folk flest
kr 100Fin kokebok med norsk mat.
-
NYTT PÅ KAKEFATET – 200 moderne oppskrifter på alle slags kaker
kr 200Fin gammel bok med kakeoppskrifter.
-
Cap-Bøkene: GOD MAT – Utsøkte oppskrifter (1955)
kr 150En klassisk kokebok med oppskrifter på mange forskjellige typer mat.
-
Eriksson, Elica / Källen, Kerstin: MAT AV VILT – Råd og oppskrifter for viltelskere
kr 100Fin kokebok for viltelskere og jegere.
-
Thomassen, Lars: SKAGEN FISKERESTAURANT – Mad og mennesker (Dansk)
kr 200Fin dansk bok om Skagen Fiskerestaurant. Oppskrifter.
-
FRU NIMB’S KOGEBOG (Faksimileutgave 2012)
kr 200En klassisk dansk kokebok. Her i et gjenopptrykk av originalutgaven fra 2012. Utkom første gang i 1896.
-
Reuterstrand, Siri (red): VILT OG FISK – Jegerens og fiskerens kokebok
kr 200Fin kokebok for jegere og fiskere.
-
Pedley, Jonathan / Floyd, Keith: FRANSKE MAT- OG VINGLEDER
kr 150Fin bok med franske mat- og vingleder. Oppskrifter. Vinomtaler.
-
Croce, Julia Della: DEN STORE BOKEN OM PASTA
kr 150Fin bok med pasta-oppskrifter.
-
DEILIG SJOKOLADE – Hengi deg til utsøkte sjokoladeoppskrifter for ekte sjokoladeelskere
kr 150Fin bok om sjokolade med oppskrifter på desserter, kaker, drikker m.m.
-
Roald, Berit: EN SMAK AV KYST-NORGE – Vår kulinariske kulturskatt
kr 250Fin stori kokebok med matoppskrifter fra alle landsdeler.
-
Treuille, Eric M.fl.: DEN STORE BOKEN OM BRØD
kr 200Fin bok om brødbaking, både teknikker og oppskrifter.
-
Hirigoyen, Gerald: BISTRO – Den gode franske hverdagsmaten
kr 150Fin bok med oppskrifter på fransk hverdagsmat.
-
FISK OG SJØMAT – En samling av mer enn 100 grunnleggende oppskrifter
kr 150Fin bok med oppskrifter på fisk- og sjømat-retter.
-
Åkerström, Jenny: PRINSESSENES KOKEBOK (1937)
kr 450Fin gammel kokebok av Jenny Åkerström. Hun var lærer på en stor privar husmorskole i Stockholm, og hadde tre svenske prinsesser som elever. Bl.a kronprinsesse Märtha.
-
Hoel, Merete Lie: BORD TIL GLEDE – TIL BORDS MED FERDINAND FINNE
kr 200Fin bok med matopplevelser gjennom kunstnerens Ferdinand Finnes liv.