Mat
Viser 1–16 av 17 resultater
-
Johansen, Hege: STREIFTOG I PROVENCE – Matveien til et paradis
kr 200Fin bok om mat i Provence. Mange oppskrifter.
-
Hellstrøm, Eyvind: GODE ADRESSER – Europa rundt med ganen som veiviser
kr 150Fin bok med adresser og omtaler av gode spisesteder rundt om i Europa.
-
Wiborg, Catherine: PÅ TOKT I MIDDELHAVET – Natur, kultur og gastronomi fra Capri til Saint-Tropez
kr 200Fin bok om natur, mat og kultur i Middelhavet.
-
Gööck, Roland: GOD MAT FRA HELE VERDEN
kr 150Fin bok med matoppskrifter fra hele verden.
-
Hjemmets kokebokklubb: MAT MED TRADISJON
kr 100Fin bok med norsk tradisjonsmat.
-
Raybo, Bjørg A. / Løvmo, Olav: REN MAT FRA HAGEN
kr 100Fin bok om å dyrke ren mat i hagen.
-
Notaker, Henry: GANENS MAKT – Norsk kokekunst gjennom tusen år
kr 200Fin bok om norsk kokekunst gjennom tusen år. Mye kulinarisk historie.
-
Rusk, Göran: NYTELSE, NÆRING, KULTUR – En bok om mat og drikke
kr 120Fin bok om mat og drikke opp gjennom historien.
-
Macè, Nicole: GUDENES KOKKE – Om kvinner, myter og mat – Et kulturhistorisk essay med praktiske øvelser
kr 150En fin bok å lese,men også en kokebok.
-
Geelmuyden, Niels Christian: SANNHETEN PÅ BORDET – Det du ikke får vite om maten din
kr 100Interessant bok om sannheten om det vi spiser.
-
Bø, Steinar: TAKK FOR MATEN – En kulturhistorisk vandring i bordets gleder – Hjelp til bedre og mer spennede takk-for-maten taler
kr 200Fin bok for som grunnlag for “Takk for maten”-taler.
-
Brekke, Øivind / Brekke, Hilde Thorstensen: DEN STORE E-NUMMERBOKEN – VIT HVA DU SPISER – Tilsetningsstoffer i maten-virkninger og bivirkninger
kr 100Fin bok for den som vil vite hva alle E-stoffene egentlig er.
-
Kringelbach, George: FORFATTERNE GÅR TIL BORDS
kr 100Fin bok med oppskrifter fra en mengde forfattere fra hele verden, gjennom 1000 år.
-
Wiker, Gøril: LYST PÅ LIVET – Små og store høytidsstunder
kr 150En fin om hvordan lage flotte festkvelder. Mange matoppskrifter.
-
SOMMERMAT I LARVIK-DISTRIKTET
kr 100Fin bok med sommerlige matoppskrifter. Utgitt av Østlandsposten.
-
Brimi, Arne / Kaspersen, Ardis: NORGES NASJONALRETTER – En matglad reise i vårt eget land
kr 120Kokebok med retter fra hele landet, dels ordnet etter fylke.