Kokebøker, Mat, Drikke
Viser 1–16 av 274 resultater
-
Løken, Olaug: KOKEBNOK FOR ALMINNELIGE HUSHOLDNINGER (1925)
kr 150 -
Erken, Fru Henriette Schønberg: STOR KOKEBOK FOR STØRRE OG MINDRE HUSHOLDNINGER (1942)
kr 400En klassisk norsk kokebok .
-
Erken, Fru Henriette Schønberg: STOR KOKEBOK FOR STØRRE OG MINDRE HUSHOLDNINGER (1941)
kr 600En klassisk norsk kokebok .
-
Erken, Fru Henriette Schønberg: STOR KOKEBOK FOR STØRRE OG MINDRE HUSHOLDNINGER (1947)
kr 300En klassisk norsk kokebok .
-
de Roche, Max: KJÆRLIGHETSMAT – Hemmelige oppskrifter på utsøkte kjærlighetsmidler og velprøvde afrodiiaka
kr 150Spennende bok om mat og andre næringsmidler som kan ta kjærligheten til nye høyder.
-
Boxer, Arabella: URTER – 170 fristende oppskrifter med friske urter
kr 250Fin bok med oppskrifter på bruk av friske urter.
-
Swahn, Jan-Öjvind: KRYDDER – Historien om kryddernes opprinnelse, bruk og egenskaper
kr 200Fin bok om krydder og bruken av dem.
-
Helgesen, Tom V. / Andersen, Per: EN SMAK AV ØSTFOLD – 80 retter fra 18 kommuner
kr 250Fin kokebok med oppskrifter på 80 retter fra 18 kommuner i Østfold.
-
Erken, Henriette Schønberg: KOGEBOK II (1904)
kr 350En kokebok av Henriette Schønberg Erken. Denne utkom 10 år før hennes store klassiker av en kokebok.
-
Ousland, Børge: SKRUBBSULTEN – Mat fra naturens eget kjøkken (Signert)
kr 350 -
Larsen, Byråchef Dina / Rabbe, Husmorskolebestyrerinne Dorthea: OPBEVARING OG KONSERVERING AV MATVARER (1938)
kr 150Interessant gammelt hefte om oppbevaring av matvarer. (1938)
-
Frk, Thorsdal: KAKEPYNT – Fylling av kaker, ideer til bordpynt samt utskjering i grønnsaker (30-tallet?)
kr 200En spennende og gammel hefte om kakepynting. Trolig fra 30-tallet.
-
Eliassen, Sven G.: «LAD ØLLET SPRUDLE»
kr 100Morsom liten bok om ølbryggingens historie i Norge.
-
Jepsen, Hans Lyngby: BRÆNDEVIN BJESK OG BITTER (Dansk)
kr 150Fin bok om smakstilsetninger man kan bruke i brennevin.