Kokebøker, Mat, Drikke
Viser 241–256 av 283 resultater
-
Rasimus, Liisa: UNDER THE MIDNIGHTSUN – Liisa cooks and tells
kr 100Fin bok med oppskrifter og tekster om livet under Midnattssolen. Tekst på engelsk. Text in english.
-
Müller, Fredrik L.: VINLEGGING FOR HVERMANN (1945)
kr 150Fin gammel bok om vinlegging. Skyggen til venstre på bildet er fingre!
-
Lundberg, Helene S.: SØTE FRISTELSER, BLOMSTER OG SERVIETTER
kr 150Fin bok med oppskrifter og ideer.
-
Teknologisk forlag: DEN STORE KAKEBOKEN
kr 200Fin bok om kakebaking til de fleste anledninger.
-
Simon, Joanna: ALL VERDENS VINGLEDER
kr 150fin bok om vin, vinsmaking, druens betydning og mye mer.
-
Hiort af Ornäs, Catarina: VINKJENNER PÅ REKORDTID
kr 100Fin for den som vil lære vin bedre å kjenne.
-
Lundberg, Stig: VENN MED VINEN- En praktisk veiledning til innkjøp, lagring, behandling og nytelse
kr 100Fin for den som vil lære vin bedre å kjenne.
-
Westland, Pamela: GAVER FRA HAGEN
kr 100Fin bok om hva man kan bruke hagens produkter til, alt fra blomster, frø, grønnsaker og mye annet.
-
Ludl, Edgar: KULINARISKE ERINDRINGER
kr 150Fin kokebok.
-
Nygaard, Truls: NORSK BRENNEVINSLEKSIKON – samt brennevinsbrenningens historie i Norge
kr 150Fin bok om brennevin, både som leksikon og historiebok.
-
BAKING – En hyllest til hjemmebakstens enkle gleder
kr 100Fine bakeoppskrifter.
-
Schuster, Michael: GLEDENS DRUER – Om viner og vinprøving for deg som vil bli kjenner
kr 100Fin bok om å lære vin å kjenne.
-
Egeland / Eggen m.fl: MELLOM HIMMEL OG HAV ER DET MYE GODT ( Kokebok)
kr 80Fin kokebok for amatører og proffesjonelle.
-
Clarke, Oz: GYLDENDALS VINHÅNDBOK
kr 100Fin bok for vinelskeren.
-
Kielland, Ruth Marcussen (red): DESSERTGLEDER
kr 150Fin bok om desserter.
-
Fægri, Knut: KRYDDER – På kjøkkenet og i verdenshistorien
kr 100Fin bok om krydder.