Kokebøker, Mat, Drikke
Viser 257–272 av 283 resultater
-
Swahn, Ja-Öjvind: KRYDDER – Historien om kryddernes opprinnelse, bruk og egenskaper
kr 100 -
DEILIGE DESSERTER AV ALLE SLAG – Iskrem, mousse, fromasj, suffle, marengs, sorbet, dessertkaker og pai
kr 80Fin bok om desserter. Oppskrifter.
-
FRISTENDE DESSERTER – En samling med mer enn 100 grunnleggende oppskrifter
kr 70Fin liten dessertbok.
-
Hovig, ingrid Espelid: DEN BLÅRUTETE KOKEBOKEN
kr 120En klassisk kokebok.
-
Kringelbach, George: FORFATTERNE GÅR TIL BORDS
kr 100Fin bok med oppskrifter fra en mengde forfattere fra hele verden, gjennom 1000 år.
-
Wiker, Gøril: LYST PÅ LIVET – Små og store høytidsstunder
kr 150En fin om hvordan lage flotte festkvelder. Mange matoppskrifter.
-
SOMMERMAT I LARVIK-DISTRIKTET
kr 100Fin bok med sommerlige matoppskrifter. Utgitt av Østlandsposten.
-
Tina Nordström. KJEMPEGODT, TINA – 55 nye oppskrifter fra TV-programmene
kr 100Fin kokebok av og med Tina Nordström.
-
BLÅSKJELL – Hobby, binæring og mat
kr 120Fin bok om blåskjell. Inneholder også oppskrifter.
-
BORD TIL GLEDE – Til bords med FERDINAND FINNE
kr 120Flott bok med og om kunstneren Ferdinand Finne.
-
Livets goder KAFFE
kr 50Fin, liten bok om kaffe. Kaffe verden rundt og om ulike kaffetyper.
-
Alfsen, Gerd: BORD TIL FRYD – Borddekking i gammel og ny eleganse
kr 100Flott bok om hvordan bordet skal dekkes til selskap. Rikt illustrert.
-
Henrikson / Tunberger: I VINGÅRDEN
kr 100Fin bok om vin. Tekst på dansk.
-
MC – OPSKRIFTER MED ILLUSTRASJONER Utgitt av MargarinCentralen
kr 50Fint gammelt oppskriftshefte med kakeoppskrifter. Trolig fra 40-50-tallet.
-
NORSK LAM I VERDENSTOPPEN – 63 gode lammeoppskrifter fra det norske kokkelandslaget
kr 100Fin kokebok med lam som hovedingrediens i oppskriftene.
-
Brimi, Arne: ÅRSTIDER – Norsk tapas, turmat og vennemiddager
kr 150Fin kokebok fra Arne Brimi.