Kokebok
Viser 1–16 av 221 resultater
-
Risner jr, Per Asbjørn / Witt, Therese: COGNAC – Historien, Guiden og de norske cognaceventyrerne
kr 250Fin nyttig bok om Cognac.
-
Blixen, Karen / Mogstad, Sverre Dag / Solvold, Odd Ivar: TIL BORDS I BABETTES GJESTEBUD
kr 250Fin bok med oppskrifetr fra boken «Babettes gjestebud». Boken er også en bok om måltidets muligheter som mer enn mat.
-
Diesen, Hilde: Man tager HANNA WINSNES’ KOKEBOK (Oppskrifter fra kokeboken fra 1845)
kr 250Fin kokebok som tar for seg oppskrifter fra Hanna Winsnes berømte kokebok fra 1845.
-
SMÅRETTER – Morsom, god og lettlaget mat (CAP-bøkene)
kr 150En klassisk kokebok fra CAP-serien, som utkom på 50-tallet.
-
Ambjørnrud, Olga m.fl. (red): NORSK MAT
kr 200En klassisk kokebok med norsk mat.
-
Klötzke, Gert m.fl.: JEGERENS KOKEBOK – Fra jakt til dekket bord
kr 250Fin kokebok for jegere.
-
Hov, Dagfinn / Pedersen, Viggo: DEN EROTISKE KOKEBOKEN
kr 150Fin kokebok med erotisk tilsnitt. Mange spennende oppskrifter.
-
Strømstad, Aase: NORSK JULEMAT – Tradisjoner og oppskrifter
kr 250Fin bok med oppskrifter på norsk tradisjonrik julemat. Også litt om historien rundt maten.
-
Kaspersen, Ardis: MATSKATTER FRA NORD-NORGE
kr 200Fin bok med oppskrifter fra Nord-Norsk mattradisjon.
-
DAMMS STORE BAKEBOK
kr 250Fin bakebok med mange oppskrifter på kaker, brød og mye mer. Et kapittel med glutenfrie oppskrifter.
-
Kielland, Rith Marcussen: MILKSHAKE OG GAMALOST – Melkeprodukter-Tradisjoner-Oppskrifter
kr 100Fin bok om melkeprodukter og kokebok med melkeoppskrifter.
-
Sinding, Augusta: Et lidet hefte opskrifter paa GOD MAT (1926)
kr 150Morsom gammel kokebok fra 1926.
-
Ulltveit, Gudrun: VILLE BÆR – Alle spiselige ville bær i Norge. Mer enn 200 oppskrifter – Levende norske tradisjoner
kr 150Fin bok om bær og bruken av dem.
-
Thiis, Mina: SAFT OG SYLT – Kokebok IV (1947)
kr 200En klassisk bok for safting og sylting. Uvanlig med omslag.
-
Sveen, Johanne m.fl.: Statens lærerinneskole i husstell KOKEBOK (7. opplag 1950)
kr 350En klassisk og populær norsk kokebok.
-
Kringelbach, George (red): FORFATTERNE GÅR TIL BORDS
kr 150Fin bok med oppskrifter fra forfattere gjennom tidene.