Kokebok
Viser 1–16 av 213 resultater
-
ALLE KVINNER BAKER 1953-54
kr 150Fint blad med kakeoppskrifter, utgitt av ukebladet Alle Kvinner i 1953. Veldig pent blad.
-
Sveen, Johanne m.fl.: KOKEBOK Statens Lærerinneskole i Husstell (1933)
kr 450En av de klassiske norske kokebøkene. Her i en tidlig utgave.
-
Hovig, Ingrid Espelid (red): DEN RUTETE KOKEBOKEN 1. utgave 1982 (Signert)
kr 450Fin kokebok. Her i 1. utgave signert av Ingrid Espelid Hovig.
-
Blom, Marie: HUSHOLDNINGSBOG FOR BY OG LAND – 2. opplag 1888
kr 950En klassisk kokebok, her i 2. opplag 1888. Et pent og fast eksemplar om man ser bort fra sprekken langs ryggen.
-
Schønberg-Erken, Henriette: STOR KOKEBOK FOR STØRRE OG MINDRE HUSHOLDNINGER – 1. utgave 1914
kr 3900En av norges mest berømte kokebøker. Her i 1. utgave 1914. Uvanlig å finne.
-
Høst, Inga / Milberg, Ingeborg: MATLÆRE -Kokebok for folke- og framhaldsskolen
kr 200En klassisk kokebok for skolen.
-
Årstrand, Sandra: MEDELTIDA MAT -på modern svenska (Middelaldermat)
kr 250Fin bok med matoppskrifter fra middelalderen. Tekst på svensk.
-
Risner jr, Per Asbjørn / Witt, Therese: COGNAC – Historien, Guiden og de norske cognaceventyrerne
kr 250Fin nyttig bok om Cognac.
-
Blixen, Karen / Mogstad, Sverre Dag / Solvold, Odd Ivar: TIL BORDS I BABETTES GJESTEBUD
kr 250Fin bok med oppskrifetr fra boken «Babettes gjestebud». Boken er også en bok om måltidets muligheter som mer enn mat.
-
Diesen, Hilde: Man tager HANNA WINSNES’ KOKEBOK (Oppskrifter fra kokeboken fra 1845)
kr 250Fin kokebok som tar for seg oppskrifter fra Hanna Winsnes berømte kokebok fra 1845.
-
SMÅRETTER – Morsom, god og lettlaget mat (CAP-bøkene)
kr 150En klassisk kokebok fra CAP-serien, som utkom på 50-tallet.
-
Ambjørnrud, Olga m.fl. (red): NORSK MAT
kr 200En klassisk kokebok med norsk mat.
-
Klötzke, Gert m.fl.: JEGERENS KOKEBOK – Fra jakt til dekket bord
kr 250Fin kokebok for jegere.
-
Hov, Dagfinn / Pedersen, Viggo: DEN EROTISKE KOKEBOKEN
kr 150Fin kokebok med erotisk tilsnitt. Mange spennende oppskrifter.
-
Strømstad, Aase: NORSK JULEMAT – Tradisjoner og oppskrifter
kr 250Fin bok med oppskrifter på norsk tradisjonrik julemat. Også litt om historien rundt maten.
-
Kaspersen, Ardis: MATSKATTER FRA NORD-NORGE
kr 200Fin bok med oppskrifter fra Nord-Norsk mattradisjon.