Kokebok
Viser 1–16 av 185 resultater
-
Løken, Olaug: KOKEBNOK FOR ALMINNELIGE HUSHOLDNINGER (1925)
kr 150 -
Erken, Fru Henriette Schønberg: STOR KOKEBOK FOR STØRRE OG MINDRE HUSHOLDNINGER (1942)
kr 400En klassisk norsk kokebok .
-
Erken, Fru Henriette Schønberg: STOR KOKEBOK FOR STØRRE OG MINDRE HUSHOLDNINGER (1941)
kr 600En klassisk norsk kokebok .
-
Erken, Fru Henriette Schønberg: STOR KOKEBOK FOR STØRRE OG MINDRE HUSHOLDNINGER (1947)
kr 300En klassisk norsk kokebok .
-
Boxer, Arabella: URTER – 170 fristende oppskrifter med friske urter
kr 250Fin bok med oppskrifter på bruk av friske urter.
-
Swahn, Jan-Öjvind: KRYDDER – Historien om kryddernes opprinnelse, bruk og egenskaper
kr 200Fin bok om krydder og bruken av dem.
-
Helgesen, Tom V. / Andersen, Per: EN SMAK AV ØSTFOLD – 80 retter fra 18 kommuner
kr 250Fin kokebok med oppskrifter på 80 retter fra 18 kommuner i Østfold.
-
Erken, Henriette Schønberg: KOGEBOK II (1904)
kr 350En kokebok av Henriette Schønberg Erken. Denne utkom 10 år før hennes store klassiker av en kokebok.
-
Ousland, Børge: SKRUBBSULTEN – Mat fra naturens eget kjøkken (Signert)
kr 350 -
Larsen, Byråchef Dina / Rabbe, Husmorskolebestyrerinne Dorthea: OPBEVARING OG KONSERVERING AV MATVARER (1938)
kr 150Interessant gammelt hefte om oppbevaring av matvarer. (1938)
-
Paulsen, Knut Vidar: HVALFANGERMAT OG MAT AV HVAL
kr 200Fin liten bok med oppskrifter på mat brukt på hvalfangst og mat der hval er en av ingrediensene.
-
Paulsen, Knut Vidar: HVALFANGERMAT OG MAT AV HVAL (Signert)
kr 250Fin liten bok med oppskrifter på mat brukt på hvalfangst og mat der hval er en av ingrediensene. Hilsen fra forfatteren på tittelblad.
-
Hagen, Helge: PØLSER OG ØL – Metoder-Oppskrifter-Kulturhistorie
kr 200Boken er en veiviser til hjemmelaging av pølser og ølbrygging.
-
Grahl-Nielsen, Thora: SYLTETID OG SUKKERKORT (1940)
kr 250Morsom gammel bok om sylting i rasjoneringstider under krigen. Boken er utgitt i 1940.