Kokebøker, Mat, Drikke
- Du kan ikke legge til "Hirigoyen, Gerald: BISTRO - Den gode franske hverdagsmaten" i handlekurven fordi produktet er utsolgt.
Viser 145–160 av 279 resultater
-
Otto Mønsteds kogebok MAD OG KVADRATER (1939)
kr 250En uvanlig, gammel dansk kokebok.
-
Kirste, Anna (red): GOD MAT (1951)
kr 150Fin gammel kokebok med oppskrifter på middager, kaker, desserter og mye mer.
-
Wiese, Claus / Hjelle, Øyvind / Utigard, Svein: 7 DAGER I PYRENEENE
kr 200Boken er en kulinarisk reise i Pyreneene. Oppskrifter.
-
Tjersland, Dag m.fl.: ITALIA
kr 250Flott stor kokebok med itlaienske oppskrifter.
-
Wolter, Annette: SPESIALITETER FRA 30 LAND
kr 100Fin bok med matoppskrifter fra 30 land.
-
Ludl, Edgar: KULINARISKE ERINDRINGER
kr 150Flott kokebok.
-
Fasting, Tove Cecilie: HELLAS – Folket-Maten-Høytidene-året rundt
kr 150Fin bok om Hellas, både om maten, folket og høytidene.
-
MODERNE NORSK MAT – Matgleder fra TINE Kjøkken
kr 200Fin kokebok med norsk mat.
-
Den store DESSERTBOKEN
kr 200Flott stor bok med dessertoppskrifter.
-
Dege, Hroar: CHRISTOPHER HAMMER – NORSK KOGEBOG 1793 – Noen glimt av justisråden, hans samtid og hans kjøkken
kr 300Interessant bok som gir et morsomt innblikk i blant annet 1700-tallets kjøkken. CD mangler.
-
Raybo, Bjørg A. / Løvmo, Olav: REN MAT FRA HAGEN
kr 100Fin bok om å dyrke ren mat i hagen.
-
MUFFINS OG KAKER – En samling av mer enn 100 grunnleggende oppskrifter
kr 100Fin bok med oppskrifter på muffins og kaker.
-
Alfsen, Gerd: BORD TIL FRYD – Borddekking i gammel og ny eleganse
kr 100Fin og nyttig bok om borddekking.
-
Høst, Inga / Milberg, Ingeborg: MATLÆRE – Kokebok for barne- og fortsettelsesskolen (1935)
kr 200Fin kokebok for skolene fra 1935.
-
Rusk, Göran: NYTELSE, NÆRING, KULTUR – En bok om mat og drikke
kr 120Fin bok om mat og drikke opp gjennom historien.
-
LÆR MER OM SOPP
kr 80Fin bok om sopp. Litt om sopptyper, litt om plukking og mange oppskrifter. Boken er ingen soppflora.