Kokebok
Viser 97–112 av 185 resultater
-
Ludl, Edgar: KULINARISKE ERINDRINGER
kr 150Flott kokebok.
-
MODERNE NORSK MAT – Matgleder fra TINE Kjøkken
kr 200Fin kokebok med norsk mat.
-
Den store DESSERTBOKEN
kr 200Flott stor bok med dessertoppskrifter.
-
Dege, Hroar: CHRISTOPHER HAMMER – NORSK KOGEBOG 1793 – Noen glimt av justisråden, hans samtid og hans kjøkken
kr 300Interessant bok som gir et morsomt innblikk i blant annet 1700-tallets kjøkken. CD mangler.
-
MUFFINS OG KAKER – En samling av mer enn 100 grunnleggende oppskrifter
kr 100Fin bok med oppskrifter på muffins og kaker.
-
Høst, Inga / Milberg, Ingeborg: MATLÆRE – Kokebok for barne- og fortsettelsesskolen (1935)
kr 200Fin kokebok for skolene fra 1935.
-
Rusk, Göran: NYTELSE, NÆRING, KULTUR – En bok om mat og drikke
kr 120Fin bok om mat og drikke opp gjennom historien.
-
Wheatley, Abigail: KOKEBOK FOR GUTTER
kr 100Fin kokebok for gutter.
-
Lars Barmen m.fl.: RETT FRA HJERTET – Sunn og rimelig middag på 1-2-3
kr 150Fin kokebok med rask og rimelig mat. Oppskrifter fra flere av norges mest kjente kokker.
-
Pickford, Louise: UNDER ÅPEN HIMMEL – Frokost på balkongen, picnic på stranden, sommerdrinker på terrassen, grilling i hagen
kr 150Fin bok om mat i der fri. Oppskrifter.
-
DET HØIESTE HØIE- 10 ORIGINALER FRA JOTUNHEIMEN
kr 250Flott bok om 10 personer som på hver sin måte har hatt tilknytning til Jotunheimen. Ørnulf Opdahl, Jan Erik Vold, Torgeir Garmo, Marianne Heske, Anders Kjær, Morten Krogvold, Annbjørg Lien, Bjørn Halvorsen, Georg Johannesen og Arne Brimi. Boken inneholder også mange matoppskrifter.
-
Aasen, Svein / Syversen, Jan-Sverre: SLIPP RÅVARENE LØS (Kokebok.)
kr 200Fin kokebok med oppskrifter og artikler om mat.
-
Viestad, Andreas: HVORDAN KOKE VANN – Kokebok
kr 120En morsom og annerledes kokebok.
-
Stiansen, Anette og Bent: STIANSENS KULINARISKE KOFFERT
kr 150Flott kokebok av Stiansens.
-
Den store boken om BAKING
kr 200Flott stor bok om baking.
-
Verdens beste oppskrifter RASKT OG ENKELT (Kokebok)
kr 100Fin kokebok med retter som er raske å lage.