Kokebøker, Mat, Drikke
Viser 17–32 av 283 resultater
-
Hagen, Helge: PØLSER OG ØL – Metoder-Oppskrifter-Kulturhistorie
kr 200Boken er en veiviser til hjemmelaging av pølser og ølbrygging.
-
Thoresen, Odd Egil / Lie, Espen Schøning: KRYDDERDRAM – naturlig nytelse
kr 250Fin bok om å lage krydderdrammer selv.
-
Grahl-Nielsen, Thora: SYLTETID OG SUKKERKORT (1940)
kr 250Morsom gammel bok om sylting i rasjoneringstider under krigen. Boken er utgitt i 1940.
-
Lillienbourg, Carla / Jøek, Gerda: DEN UNGE FRUES KONSERVERINGSBOG (1944) Dansk
kr 200Fin gammel bok om konservering av frukt, bær og grønnsaker. Tekst på dansk.
-
Nidar: PREMIE-KAKER – 55 premierte bakeoppskrifter
kr 200Fin liten bakebok med 55 premierte oppskrifter fra en oppskriftskonkurranse arrangert av Nidar i 1946.
-
Lindberg, Marie: VEGETARISK KOGEBOG – 2. utgave 1918 dansk
kr 250En tidlig vegetarisk kokebok utgittførste gang i 1910. Dette er 2. utgave 1918 i dansk språkdrakt.
-
Lindberg, Marie: VEGETARISK KOGEBOG – 1. utgave 1910
kr 400En tidlig vegetarisk kokebok utgitt i 1910. Utgitt av Den Norske Bogmission.
-
Juhlin, Richard: EN DUFT AV CHAMPAGNE – 8000 champagner
kr 950En flott stor bok om 8000 typer champagne. Tabeller, detaljer og poeng.
-
Collombet/Paireault: FRANSKE VINER
kr 450Flott stor bok om franske viner, ordnet etter vindistrikter.
-
Ambjørnrud, Olga m.fl. (red): NORSK MAT
kr 200En klassisk kokebok med norsk mat. Boken ble utgitt første gang i 1965
-
Christensen, Dorotea / Helgesen, Helga: FOLKESKOLENS KOKEBOK 1914
kr 250En klassisk liten kokebok for Folkeskolen. 5. opplag 1914.
-
Bergene, Bjørn / Bonnegolt, Kari: TA TE DÆ – DE ER MEIR BORTI! – Kultur, historie og tradisjon om mat og drikke i Lågendalen
kr 200Morsom bok om kultur, historie og tradisjon knyttet til mat og drikke i Lågendalen i Vestfold.
-
Kvig, Jørn Idar Almås: DEN STORE NORSKE ØLBOKA – En guide til norske øl og bryggerier
kr 250Flott stor bok om norsk øl og bryggerier.