Kokebøker, Mat, Drikke
Viser 49–64 av 283 resultater
-
Hov, Dagfinn / Pedersen, Viggo: DEN EROTISKE KOKEBOKEN
kr 150Fin kokebok med erotisk tilsnitt. Mange spennende oppskrifter.
-
Kelly, Thomas: DRINKER
kr 200Fin bok om å mikse drinker av mange slag.
-
Strømstad, Aase: NORSK JULEMAT – Tradisjoner og oppskrifter
kr 250Fin bok med oppskrifter på norsk tradisjonrik julemat. Også litt om historien rundt maten.
-
Hafskjold, Unni: VÅRE FRISKE KRYDDERURTER – En kjærlighetsbok om bruk, stell og dyrking
kr 200Fin bok om å dyrke og bruke krydderurter i maten.
-
Andersson, Lars / Olsheden, Jan: DRAM – med smak av natur
kr 200Fin bok med oppskrifter på hvordan lage sin egen dram med krydder hentet fra naturen.
-
DAMMS STORE BAKEBOK
kr 250Fin bakebok med mange oppskrifter på kaker, brød og mye mer. Et kapittel med glutenfrie oppskrifter.
-
Larsen, Fritz: HJEMMELAGET VIN
kr 100Fin gammel bok om å lage vin hjemme (1953).
-
Caselton, Margaret: BORD, DEKK DEG!
kr 150Fin bok om borddekking. Rikt illustrert.
-
Ulltveit, Gudrun: VILLE BÆR – Alle spiselige ville bær i Norge. Mer enn 200 oppskrifter – Levende norske tradisjoner
kr 200Fin bok om bær og bruken av dem.
-
Kringelbach, George (red): FORFATTERNE GÅR TIL BORDS
kr 150Fin bok med oppskrifter fra forfattere gjennom tidene.
-
Steingrimsen, Oskar: DIN EGEN DRAM – En kortfattet innføring i kunsten å kridre brennevin med urter og planter fra norsk villflora – Revidert utgave
kr 250Fin bok om kunsten å krydresitt eget brennevin med planter fra norsk natur.
-
Johansen, Hege: STREIFTOG I PROVENCE – Matveien til et paradis
kr 200Fin bok om mat i Provence. Mange oppskrifter.
-
Sewall, Lena: TIL BORDS MED SKAGENMALERNE – Kunsten-Miljøet-Maten
kr 250Fin bok om skagenmalerne, kunsten, maten og miljøet.
-
Den store boken om SJOKOLADE
kr 200Fin stor bok om sjokolade
-
Hovig, Ingrid Espelid: GYLDENDALS KOKEBOK – Alt du trenger å vite for å lage god mat, bake gode kaker og godt brød
kr 150Fin kokebok for god mat og gode kaker.