Kokebok
Viser 129–144 av 185 resultater
-
Westlie, Marit Røttingsnes: FRU TIMIANS BESTE SOMMERMAT
kr 150Fin kokebok med de beste sommeroppskrifter, også kaker.
-
Braw, Anna / Jordahl, Anne Marit (red): KIRKEKAFFE – Boller, bønner og beretninger
kr 150Fin bok med mange oppskrifter fra det ganske land, sammen med nostalgiske bilder og fortellinger.
-
Walfridson, Marguerite: VINDU MED BASILIKUM – Om urter og krydder og urtekrydret mat med oppskrifter
kr 120Fin bok om urter og krydder og om bruken av dem. Oppskrifter.
-
Hellstrøm, Eyvind: ENKLE & PERFEKTE MENYER
kr 220Flott stor kokebok.
-
MÅLTIDSAKADEMIENS ÅRBOK 2002 – Kommunikativa måltider del 3
kr 100En stor fin bok om måltider. Oppskrifter.
-
Thiis, Minna: FISK KJØTT OG GRØNNSAKER
kr 150En klassisk norsk kokebok.
-
McVicar: Jekka: TIL Å SPISE OPP – Blomster og planter i mat og drikke – slik dyrker og bruker du dem
kr 200Fin bok med oppskrifter der blomster og planter brukes.
-
Kringelbach, George (red): FORFATTERNE GÅR TIL BORDS
kr 100Spennende kokebok med oppskrifter og historier om forfatternes forhold til bordets gleder. Mange forfattere fra alle tider over hele verden.
-
Hansen, Finn Edvin / Pedersen, Kåre Vidar: DET SMAKER AV VILT – Hjortevilt, Bever, Hare
kr 150Fin kokebok for vilt.
-
Norsk mat fra landsdel til landsdel OMRÅDET RUNDT OSLOFJORDEN
kr 100Fin kokebok med oppskrifter fra områdene rundt Oslofjorden.
-
PERFEKTE SMOOTHIES – En samling med mer enn 100 grunnleggende oppskrifter
kr 100Fin bok for å lage smoothies.
-
Kjøkkenklassikere: SJOKOLADE – Sjokoladeoppskriftene du bare må ha
kr 250Fin bok om sjokolade.
-
Johansson, Magnus: KONDITORENS BESTE SJOKOLADEOPPSKRIFTER – Kaker, konfekt og desserter
kr 250Fin bok med sjokoladeoppskrifter.
-
Teknologisk forlag: DEN STORE KAKEBOKEN
kr 150Fin kakebok med mange oppskrifter og tips.
-
Hoel, Merete Lie: BORD TIL GLEDE – TIL BORDS MED FERDINAND FINNE
kr 150Fin bok med kunstneren Ferdinand Finne i sentrum.