Kokebøker, Mat, Drikke
Viser 193–208 av 283 resultater
-
Danielsson, Sylvia: FRUKT BÆR OG GRØNT – Ny frisk energi
kr 100Fin bok om frukt, bær og grønt, både det kjente og det mer eksotiske.
-
Lundberg, Stig: VINGLEDE
kr 100Fin bok om vin, inndelt etter land.
-
COCTAILS MED GODT TILBEHØR
kr 100Fin bok om coctails og tilbehøret.
-
Sims, Fiona: VIN – En praktisk reise i vinens spennende verden
kr 80Fin innføringsbok i vinens verden.
-
Goldstein, Joyce m.fl.: MIDDELHAVET – En kulinarisk reise – Klassiske oppskrifter fra Middelhavslandene
kr 250Flott bok om mat fra Middelhavslandene.
-
Pollestad, Kjell Arild: SKÅL FOR NORGE – LOFOTTORSK PÅ NONNEBORD (2 bøker i en)
kr 80Fine bøker av Pollestad, som virkelig kan skrive om mat, et tema som gjennomsyrer mange av hans bøker.
-
Skeie, Geir: VERDENSMESTER – Fra bardom til Bocuse d’or
kr 200En flott kokebok. Man blir sulten av å lese sånt!
-
Hellstrøm, Eyvind: ENKLE & PERFEKTE MENYER
kr 200Flott kokebok av Eyvind Hellstrøm.
-
Hellstrøm Eyvind: HELLSTRØMS JULEBORD – 42 tradisjonsrike oppskrifter signert norges mest kjente kokk
kr 200Flott kokebok med retter til julebordet.
-
Westlie, Marit Røttingsnes: FRU TIMIANS BESTE SOMMERMAT
kr 150Fin kokebok med de beste sommeroppskrifter, også kaker.
-
Braw, Anna / Jordahl, Anne Marit (red): KIRKEKAFFE – Boller, bønner og beretninger
kr 150Fin bok med mange oppskrifter fra det ganske land, sammen med nostalgiske bilder og fortellinger.
-
Salvesen, Geir: HVIT, RØD & HET – En usnobbet vinhåndbok
kr 50Fin liten håndbok for vin.
-
Geelmuyden, Niels Christian: SANNHETEN PÅ BORDET – Det du ikke får vite om maten din
kr 100Interessant bok om sannheten om det vi spiser.
-
Walfridson, Marguerite: VINDU MED BASILIKUM – Om urter og krydder og urtekrydret mat med oppskrifter
kr 120Fin bok om urter og krydder og om bruken av dem. Oppskrifter.
-
Clarke, Oz: GYLDENDALS VINHÅNDBOK – En uunnværlig guide til verdens viner
kr 100Fin bok om den med interesse for vin.
-
Hellstrøm, Eyvind: ENKLE & PERFEKTE MENYER
kr 220Flott stor kokebok.